Citiraj:
Autor Burko
sad ces nakon ovoga napisanoga priznati pred svima nama da ti je sve apsolutno legalno, ali ono, 100% legalno od softvera na tvom osobnom racunalu, na tvom poslovnom racunalu, nekom laptopu ako ga imas i svoj ostaloj sili? ali pazi, svaka igra, programcic, program, sve, SVE ti je legalno?
jer ako nije, nemas pravo napisati ovakav post iznad ovog mog. pogotovo ne ovo na kraju, tebi je simpaticno........
jer si toliko zbanalizirao pricu da je to strasno. i jedino mozes tako sto reci ako, ponavljam, imas apsolutno sve legalno. i ako si ikada si imao, svaku igru, svaki program - SVE LEGALNO.
i ako jesi imao sve legalno oduvijek, ja ti se ili divim jer si jedan od najpostenijih ljudi, ili ti se divim jer si ocito oduvijek to mogao pristiti (citaj - imao si oduvijek para i bolio te tuki). ok?
|
Trenutno da. Sve legalno i placeno. Koristim macbook pro. Ipad i iphone. Na aplikacije, igre i programe sam dosad u 4 godine mozda potrosio 500 evra. Imam sad na steam acc cc/a 40-tak igara a igram samo FTL, torchlight, bastion, portal i CS. I to mi stoji tak vec duze vrime. Neam ja vremena za igrice i gluposti.
Imam na Steam wishlistu i posalju mi uvik mail kad ima igra koja se meni svidja i ja kupim i cao a igram kad stignem. Bacim tu i tam oko na humble bundle. Vecinu igara sto imam necu ni pogledat u narednih dve godine zbog posla i obaveza a kupit cu bar jos 20/tak. al nek stoje kad bude mi bilo dosadno pa cu zaigrati.
Prije sam koristio ilegalne windowse...igre i sve sto ide uz to dok sam mladji bio. Moja opaska ovdje ne ide na one koje nemaju i koi su mladi i nerazumiju. Opaska ide na one koji traze izgovor da kradu, ide na one koi imaju a ne zele platit. Premda za kradju nema izgovora.
Sto se tice mene i para. Gle odrasto sam bez mame i tate. Radim od 14godina. Trenutno na poslu provodim 12 sati dnevno i subotom i nedeljom al nije naporan pa ok. Zadnji posal je bio svaki dan cc/a 11 sati di sam sa 90kg pao na 80 u roku par miseci. Uvik sam imo vise love od mojih prijatelja al to je zato jer sam uvik vise radio.
Eh da i zaradjujem vise od 1000 evra i programi, aplikacije i igre su mi najmanji problem u zivotu vjeruj mi sam ne volim kad se izgovori traze zast se nest nemora platit.