View Single Post
Staro 13.06.2014., 17:58   #246
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
Pozdrav konzolasima, jedina plejka koju sam imao je dvojka, uvijek naginjem PC-u jer smatram da je odlican za pucacine zbog misa, to i dalje smatram.

No radi nogometa, auta, i opcenito takvih igara razmisljam uzet PS4. Pa eto cisto ako je netko kao ja bio u dilemi, pa uzeo cetvorku, dal se isplati?

Mogu igrat fifu pes itd. i na kompu, ali nekako je plejka bolja za to :P
Ja sam zel PS4. I zbilja kad opet razmislim nemrem ti reci jednu stvar zbog kojeg ti ga ne bi preporucil...

Fifa na ps4 je nekaj najboljeg od nogometa kaj trenutno postoji, 10 godina je ispred pes-a, a nikad do sad nisam igral nis osim pes-a.

Voznje su takoder odlicne, r2il2 aktivno reagiraju, znaci kolko stisnes tolko primaju, savrseno za kocenje i dodavanje gasa.

Eto.jedina vrsta igrara koje mogubrec da mi je veci gust igrat na pc-u su pucacine, jednostavno imaju vise slobode i mogucnosti.
NO...kad sam poceo recimo igrat killzone, nisam mogo napravit headshot da se ubijem, no pri kraju igre islo je vec dosta lagano...

Tako da mije cod vec sjeo ko budali samar, recimo da u sp igri nisam nis losiji nego na pc-u...barem imam takv osjecaj.

Sve je stvar navike...a naviknul sam se tak se budes i ti.

A o izboru igara i ostalog kaj se zabave tice je puno bolja stvar od pc-a
Nemre se pc mjerit sa konzolom kad su igre u pitanju...

Kazem, pc i dalje koristim za sve osim igranja...

A sad fala Bogu ima vec poprilicno igara za ps4.
danc00 je offline   Reply With Quote