Citiraj:
Autor MIK
Na što će potrošiti privatne firme to nije moj problem al daj mi reci zašto se u školama, na fakultetima u državnim ustanovama ne bi koristili jedan od ova dva programa? Kao štedimo a treba nam 1.581 novih vozila i na stotine tisuća licenci za M$.
|
Kompatibilnost je nula. Mene kao krajnjeg korisnika uopće ne zanima tko je kriv.
1) Idem otvoriti passwordom zaštićen xlsx fajl u Libre Officeu ne ide. Uspijem uz neki workaround (jer je neki "kućni dev" pushao neki commit koji je to razjebao, toliko o ozbiljnosti razvojnog ciklusa), čitavi layout je neupotrebljiv (ima četiri obična stupca tablica, toliko o složenosti).
2) Ideš otvoriti pptx prezentaciju u Libre Officeu - layout nema veze s vezom, sve pomjereno. Isto vrijedi i obrnuto za Libre Office prezentaciju
3) Layout nekih kompleksnijih Word dokumenata u Libre Officeu također nema nikakve veze.
Zašto bi itko razuman to koristio? Ja sam pokušavao u više navrata, svaki put bi letjelo s kompa nakon sat vremena.
U poslovnim i akademskim krugovima bi dolazilo do svakodnevne javne blamaže i problema. Pametnom i više nego dovoljno.