Citiraj:
Autor darkijas
Ti si taj koji lupeta, Kada mi netko prodaje nešto za puno veću cijenu nego je u drugim zemljama iz okruženja to je za mene očito peljušanje. Nije to samo kada pričamo o softveru, već i o puno drugih proizvoda i usluga koje smo mi hrvati morali plaćati ili plaćamo puno više nego neki drugi. Zato smo i skupa država između ostaloga i kuna manje vrijedi jer nas peljušaju nenormalno.vrijeme
|
Ja neznam el sam ja lud il sta. Neznam ja cime se vi bavite i sta radite u zivotu. Ali ocito pojam ekonomija i trgovina vam je stran pojam.
Ja kao proizvodjac imam pravo naplatit koliko ja zelim za ono sto proizvedem a vi kao kupac mozete ili kupiti ili otici kod konkurencije. To je toliko jednostavno. Sve ostalo je kradja.
Sa bilo kim normalnim ak se poprica on ce to uvidit. Meni je zao da vi to ne vidite.
Ja vecinu stvari narucujem za sebe preko ebay i amazona. To je moje pravo kao kupac. U RH ne kupim skoro nist jer nadjem jeftinije uvijek.
Nitko vas ne tera da kupujete i trosite novce ako mislite da je nesto preskupo. Ja prvi ak mi nest cijenom ne odgovara zaobidjem.
De mi recite kad dojete u kafic a kafa 10kn a u nabavi je cc/a 60/70 lipa.
Dali se dignete i odete i kazete da necete platit kafu jer je preskupa.
Odete na more sa curom na veceru a racun 500kn. Dali se dignete i odete?
Zato trgovina i postoji. Nemoze svuda biti isto.
Mene nitko ne peljusa. Sto si mogu priustit priustim si sto nemogu ne i to je to.
Bas ste mi simpaticni kad kukate da nemozete zaradit i da nemate love i to vam izgovor da kradete okolo i da ne placate softwer a isto tako zelite da vama drugi daju mjesecno 1000 eura za vas rad. Vi da imate i 10 000 eura placu vi softwer nebi platili. Jednostavno ste takvi. Ko zeli platit ce platit a ko ne zeli nece i tako je uvik bilo i bi ce.