View Single Post
Staro 13.06.2014., 13:19   #1114
yoke
Premium

yoke's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor The Man Pregled postova
Samo mala napomena. Provjeri da li ti se ako ne navedeš u Vipu da je razlog raskida ovaj novi namet obračunavaju penali. Ništa te ne košta pitati.
Bio jucer do VIPa;
pitao dali trebam prvo kod njih napraviti raskid ugovora, da zelim preci kod drugog operera, radi njihovog povecanja cijena...

rekli su mi da prvo odem kod operatera na kojeg se zelim prebaciti, tamo zatrazim tarifu koju zelim, zahtjev za prijenos broja..tralalal...
nakon sto to sve sredim kod drugog operatera, kroz koji dan bi od VIPa trebao dobiti sms poruku vezano za ovaj zahtjev....

tad bi trebao napisati pismo VIPu s preslikom osobne, preslikom zahtjeva za prijenos borja te razlogom raskida ugovora (povecanje cijene, prepisat cu tekst iz sms o pravu na raskid ugovora) te ga poslati na njihovu adresu...

nisu spominjali nikakve penale ni sl....

kao sve im je bilo jasno, zasto se prebacujem, nije bilo neke suvisne price...
i sami su kopali jedno pola sata po mailovima da vide koja je procedura s prijevremenim raskidom radi povecanja ''nameta''...

uglavnom, jutros bio do T-com, ugovorio plan za surfanje L + flat, s prijenosom broja...nakon sto se to realizira trazim/zahtjevam ostvarenje pogodnosti od dodatnih 50%...(ne vidim nacin kako bi mi ga odbili, neodobrili, s obzirom da sve stoji u njihovom cjeniku)
(imao sam pricu s tipom u centru, o.k. tip, strpljiv, susretljiv, on se dopisivao/telefonirao sa svojom sluzbom, kako rijesiti zahtjev za dodatnih 50% sukladno cjeniku...jer on to ne moze iz centra odraditi, aplikacija mu ne dopusta...uglavnom, dogovoreno, prvo L + flat, pa nakon tog dodatni zahtjev)

A VIPu cu poslati pismo, sutra ili ponedjeljak...

Zadnje izmijenjeno od: yoke. 13.06.2014. u 13:25.
yoke je offline   Reply With Quote