Također primjećujem ozbiljan problem u komunikaciji između naših igrača. Ok je nekome nešto prigovoriti, ali tijekom utakmice je postojala konstantna svađa i hebanje majke na relaciji Jelavić - Olić - Srna. Malo su prešli razine "nabrijanosti za tekmu" i prešli na razinu "dobit ćeš u svlačionici". Ne znam kaj se događa u taboru, ali čini mi se da Kovač nije dominantan kao što to mediji pišu.
I koliko sam primijetio, a vidim da i novinari primjećuju, nama treba Gattuso. Nama treba Kovač. Nama treba taj tip igrača koji će pokrivati leđa našim playmakerima koji su previše udavljeni defenzivnim zadacima, preveliki je jaz između napada i veze, a krila jednostavno to ne mogu odraditi. Primjer kontre, Kovačić vodi loptu, u korak ga prate Modrić i Rakitić, iza ostaju Lovren i Ćorluka. Kovačić gubi loptu, Brazil radi brzu tranziciju i nalaze se dva Brazilca na dva naša obrambena, koji su većinom uspjeli nekako spasiti stvar (faulom, greškom brazilca i sl), no ovo je školski primjer koliko nama fali pravi destruktivni zadnji vezni, koliko god ta uloga bila zaostala i primitivna.