rezime je da je sudac zasrao. naravno da je, to su valjda i brazilci svjesni.
ali ono sto mene smeta je nasa obrana kada mi primimo prvi i treci gol zbog nikakve reakcije obrane. ma jebo ga ti - rusi ga na 40 metara!!!!! rusi ga jer si spor, jer ne mozes pratiti te nogice, jer ne znas pratiti!!!! rusi ga, prekidaj akciju, stigne se vratiti ljudi u pomoc i popuniti rupe!
penal je shit kvadrati. to je svakome jasno. ono sto je olic naskocio na golmana je klimava situacija, jebiga, to se moze i ne mora suditi. da nije sudeno, onda bi se potezalo - zasto nije sudeno...... ali penal je svjetski isforsiran i sugavo padavicarski, ja da sam tamo bio bi sa svojih 120 kila zive vage uletio prvo marcelu u noge da bi zapamtio kad bi vise se onako valjao nakon prakticki nikakvog kontakta, pa onda neymara bi skrkao da se ne digne dva dana. fuj, gledati takve padavicare......... fuj.
i da, sto je zalosno, brazil je prosjek. ali bas prosjek, imaju oni igraca i opasni su kada krenu u napad, ali su istodobro jednostavno losi. danas su bili spremni i na poraz, a zavrsi 3:1. a nekako najpravednije 0:0, 1:1 ili cak 1:0 za nas...... ovako 3:1 je nekako muljav okus u ustima, pogotovo kada znas da penal nije trebao biti, a da su oba gola iz igre trebala biti prekinuta dobrano prije nego se doslo do 20 metara od gola. i to mi nikako nije jasno, pa to se prekida, takav napad sa nekim glupavim nista posebnim i opasnim prekrsajem, ali ne, njih dvojica propuste........ da ti jebem obranu.