View Single Post
Staro 12.06.2014., 18:28   #229
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Pa dobro, ovo sto pises je standardni hrvatski modus operandi. Prije 20 i kusur godina, 15.000 ljudi je izginulo jer smo se borili protiv mrskog komunizma. Sada kada imas sustu suprotnost, opet ne valja. No dobro, nije tema.

Pa onda? Ne pricam o "ideji" ili CD-u Josipa Katelenica kojeg si skinuo s Napstera '99., nego o komadu softvera kojeg koristis svakodnevno i na njemu zaradjujes novac. Jer ako ne zaradjujes, sto ga onda koristis, ima alternativa koliko volis - a ako ti sluzi za nesto nezamjenjivo, onda plati.

Ulaziti u umjetnost ovdje necu, filmofil nisam, a sto se tice glazbe, one autore koje volim podrzavam do mjere da okrenem rundu Bori Čorbi (da, opet je poceo piti kao rupa bez dna) prosli tjedan u kladionici u Majora Ilića u Paliluli ili da oprostim proslogodisnji fail Rundeku na Medvedgradu i nadam se da novih 80kn koje sam jutros dao za krov MSU-a za tjedan dana nece biti lose.

Ali otvoreno poticanje "piratstva" u bilo kojem obliku jer prosjecni jalni hrvat ne moze podnijeti da netko "zaradjuje na njemu" je globalni mindset zasluzan za trenutacnu generalnu kaljuzu na ovim prostorima.
cuj Corbe....... . opet pije? jebiga.

nego, generalno se ja slazem sa svim sto si napisao, ali si isto tako napisao generalno za podosta toga sto nisam ja rekao nego ljudi otvoreno i konkretno bas za vindozere. ja sam nesto drugo rekao i stojim iza toga, ali isto tako ponavljam - moje se nije odnosilo sam na OS-ove ili xyz programe. da, i ja sam otisao u sirinu nepotrebno i van tematike, zato sam i stao.

i nije josip katalinic nego (ako se dobro sjecam), prvi "ukradeni" cd je bio rollins band, tamo negdje 95-96. i bilo je placeno presnimavanje na kazetu u nekom od cd shopova .

Burko je offline