Citiraj:
Autor yoke
evo me opet padobranac  ..jos uvijek trazim gdje da se prebacim
ako dobro kuzim ;
uz plan za surfanje + flat , imas neogranicene pozive i sms ali me zanima koliko imas interneta po najvecoj brzini (1Gb )?
(i sve to mjesecno izadje 85kn ?..ako sam dobro popratio...samo treba otici u T-mobile i zatraziti potpisivanje ugovora na 24mjeseca plan za surfanje L ? popust bi se trebao automatski aktivirati )
|
Ne, odeš u T-mobile i zatražiš prebacivanje broja na njihovu tarifu koja se zove Plan za surfanje L, ali
bez ugovorne obveze. Tada će ti dati i njihovu SIM karticu, te ćeš morat potpisat neke papire o prijenosu.
Nakon 3 dana broj će ti biti prebačen i ubaciti ćeš njihovu SIM karticu.
Tek tada zoveš 0800202028 i tražiš ponudu koja traje do 22.6., 50% popusta na Plan za surfanje L i 100% na opciju Flat.
Ako ti odobre, a trebali bi, reć će ti da je postupak pokrenut i poslat će ti na kućnu adresu da potpišeš
ugovor s njima na 24 mjeseca (to je uvjet za taj popust).
Tek nakon toga ti je sve službeno čisto.
Citiraj:
Autor yoke
Jos jedno pitanje, jer mi nije jasno, zasto ste nakon skalpanja ugovora u T-mobile, Plan za surfanje L, zvali sluzbu za korisnike da bi ostvarili popust ? zar to nebi trebalo ici automatski ?
|
Ne ide automatski, dapače, službenici po T-centrima uopće nisu upoznati s ovim popustom. Odobravaju ti ga ovi iz SZK na gore navedenom broju.