View Single Post
Staro 11.06.2014., 19:34   #1094
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Valley7 Pregled postova
Raskid ugovora i prelazak na bonove uz zadržavanje broja.

Inače mi je ugovor trebao trajati još 14 mjeseci. Uz tarifu imam i uređaj kojeg plaćam 50 kn mjesečno. Matematika kaže ovako: 50 puta 14 jednako 700.

U dva različita razgovora sa szk potvrdili su mi da je 700 kn okvirna cijena za uređaj i to ću jednokratno platiti po zadnjem računu.
Ovo nikako nije istina sto pise, prema opcim uvjetima za opciju uredjaj sa tele2 stranice pise ovo:

Code:
11.  Iznimno od točke 8. ovih Uvjeta korištenja, korisnici koji iskoriste svoje pravo i raskinu pretplatnički 
ugovor  bez  naknade  sukladno  članku  42.  stavku  7.  ili  42a.  stavku  10.  Zakona  o  elektroničkim 
komunikacijama,  mogu  odabrati  da  preostale  mjesečne  naknade  nastave  plaćati  prema  otplatnom 
planu.  Ukoliko  ne  odaberu  takav  način  plaćanja,  preostale  mjesečne  naknade  trebaju  platiti 
jednokratno.

12.  Korisnici koji žele iskoristiti pravo iz točke 11. ovih Uvjeta korištenja dužni su o tome obavijestiti Tele2 
prilikom  podnošenja  zahtjeva  za  raskid  pretplatničkog  ugovora,  a  u  slučaju  da  pretplatnički  ugovor 
raskidaju podnošenjem zahtjeva za prijenos broja dužni su o korišten ju prava iz točke 11. ovih Uvjeta 
korištenja obavijestiti  službu za korisnike  Tele2 u roku od dva radna dana od podnošenja zahtjeva za 
prijenos broja.

13.  Ukoliko korisnik koji je iskoristio pravo iz točke 11. ovih Uvjeta korištenja zakasni s plaćanjem jedne od 
mjesečnih  rata  Opcije  Uređaj  više  od  30  dana  ugovor  o  korištenju  Opcije  Uređaj  će  se  smatrati 
raskinutim te će korisnik biti u obvezi odmah isplatiti sve preostale mjesečne rate Opcije Uređaj.
Ja bas sutra idem raskinuti ugovor i isto imam opciju uredjaj i bas cemo vidjeti.

Znaci ima se pravo na raskid ugovora bez obzira na opciju uredjaj a i po kojem nacelu pravednosti bi morao platiti ostatak rata odjednom ? Ja sam sklopio ugovor da placam na rate telefon i bio ja na pretplati ili ne duzni su mi to i omoguciti da ga otplatim kako sam i potpisao da ga placam...
silver_tip je offline   Reply With Quote