Citiraj:
Autor bokinho
To je danasnji problem sa voip tehnologijom, prije se po analognoj liniji mogla mjeriti parica, sada ne. Ako nemas signala kada tehnicar dodje to je lako za popraviti, ako imas onda se jednostavno tehnicar mora potruditi i provjeriti sve spojeve vani na mrezi i pogledati izolaciju kabela kakva je. Kod pucanja dsl signala najvise kvarova proizlazi od losih spojeva,korozije,napukle zice,preslusavanja u podzemnom kabelu,kucnih instalacija paralelno spojenih prije rutera, itd..
|
Ma daj, stavili su mi novi ruter, nove kablove, gledali da nije nekaj sa utičnicom u zidu... Promijenili su valjda sve osim tapeta.
I dalje nije htjelo proradit. E onda im je ponestalo ideja pa su se latili mobitela i krenuli razgovarati sa centralom da pokušaju ovak i onak. Pa je konačno proradilo, aleluja. Od jučer je sve stabilno, da pokucam u drvo.
No zato mi se prepolovila brzina interneta.

To je prijavljeno i obećali su da budu kroz dva dana brzinu vratili kak je bila. Ako je sve šibalo na maksimumu prije prelaska na ovaj užas, onda nema razloga da opet ne bude tako.
Ali dobro, mislim da svejedno putujem na bnet. Uštede nemam, ali barem dobivam daleko više za istu paru.