View Single Post
Staro 11.12.2002., 02:00   #2
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Post Treba još neš napisati

Imam VIA BXpro ploču? VIA su krumpiri, a BX su jabuke koje spadaju i intelov tabor. Ili imaš ploču baziranu na VIA chipsetu ili intelovom. Ono BX pro je bio nekada davno viin trik kao šatro ima ona neki BX (Mislim da imaš VIA chipset VIA Apollo Pro 133, NB VT82C693A i SB VT82C686A koji bi trebao podržavati Celerone, Pentium II/III (Katmai, ne Coppermine), VIA Cyrix III). Manli i nije neko sunce zlatno, uglavnom moraš napisati model ploče ili barem mi daj one brojke sa dna ekrana. Znaš kada upališ PC odma ono što piše dolje lijevo ili sa SiSoft Sandrom iščitaš sa Mainboard information BIOS id (ona duga kobasica slova i brojki). Ako znaš kako ti se ploča zove onda je puno lakše. Sloket sa Slot1 na socket370 (PPGA, FC-PGA, FC-PGA2) to mislim da imam negdje njih par, pa ako ih nađem ti ih poklonim, ako ne budeš ih našao negdje. Mislim da bi trebao raditi neki 650MHz. Bez imena ploče ništa ne znam, jer ne znamo šta može ploča i njen BIOS, voltaže koje daje (mada se to da srediti sa adapterima), množitelj (koji je na svim intelima zaključan, pa skoro nebitno), FSB koji podržava, e bitno, ...
Black Dragon je offline   Reply With Quote