Eto i mene iz Vipa, upravo izišao.
Napravio zahtjev za raskid ugovorne obveze za oba broja u pet minuta, je.ada je što se ručno mora pisat zahtjev sa razlogom raskida, no na njihovom zahtjevu kojeg sam potpisao, jasno piše da raskid nastupa unutar 24h, te da će se migracija na vipme ostvariti unutar pet radnih dana od podnošenja zahtjeva.
Preporuka vama koji živite u velikim gradovima, odite drito u vip centar, ovo kod mene di mi frend radi je vip partner, on kaže da drito u centru rješavaju stvari direktno, ovako partner mora popunjavat te papire, pa slat agentu na odobrenje, pa tek onda ide raskid kad agent odobri, a u vip centru je stvar riješena instantno.
Edit: Ove priče što vam prodaju da nećete moći prijeći s bonova na pretplatu nakon 1.7., su laži kojima se neuki trgovci služe, budući da im je uz dokumentaciju i naputke za raskide, došao i naputak da svim mogućim forama, da se ne izrazim bezobrazno pa kažem lažima, zadrže korisnike, bez obzira što nemaju u ponudi niti jedan smisleni popust tipa ove tarife po 135kn u tmobileu ili teletinine revolucije 100, nego daju 'čak' 3x50kn mjesečno....