View Single Post
Staro 11.06.2014., 09:14   #1739
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor QuidZz Pregled postova
Potvrdeno je da Pranjic nece biti spreman za prvu utakmicu. Mislim da bi obrana protiv Brazila trebala izgledat ovako:

Srna, Schildenfeld, Lovren, Corluka.
Tu sam obranu ja predlagao prije par tjedana, ali čini se da je Kovač odlučio da će na lijevom beku biti Vrsaljko dok se Pranjić ne oporavi.
Trebao je Kovač pogledati tekmu iz Istanbula da vidi kako je Ćorluka odigrao beka

Nije Vsraljko to loše odigrao, ali nekako više povjerenja imam u Ćorluku da neće kiksat u ovakvoj utakmici.

Samo se nadam da u napadu neće biti Jelavić. Olića na krilo i Dudu u špicu ili obrnuto. Brazil će vjerojatno dosta imati loptu u posjedu, trbea nam brza tranzicvija i kontra. Perišić i Kovačić imaju brzinu i mogu to povući, ali ako će proigravat sporog Jelavića, ništa od kontre.

Ma trebao bi Kovač van svake pameti gurnuti Rebića u špicu, mali je snažan i brz, siguran sam da bi odigrao vrhunsku partiju. Plus što je mali vjerojatno potpuna nepoznanica za Brazilce, to bi ih sigurno iznenadilo.

Vjerojatni sastav:
Pletikosa - Srna, Šifo, Ćorluka, Vrsaljko - Modrić, Rakitić - Perišić, Kovačić, Olić - Jelavić

A ja bi to ovako:
Pletikosa - Srna, Lovren, Šifo, Ćorluka - Modrić, Rakitić - Perišić, Kovačić, Eduardo - Rebić

Eventualno u malo defanzivnijoj varijanti gurnuti Brozovića uz Modrića umjesto Kovačića, a Raketu gurnuti u polušpicu.

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 11.06.2014. u 09:39.
Roberto je offline