View Single Post
Staro 11.06.2014., 08:59   #1561
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor stokis Pregled postova
prika molim te reci mi gde si nabavio kod nas taj ruter?
i jesi na sx-u ima predodono openwrt pa sa ga vratio na t-com firmware?
pošto je mene zezo t-com da mogu isključivo adb koristit za voip
hvala
Naručio sam ga s ebaya za 280kn s poštarinom. Gledaj svako malo na ebayu, ima ih za 30 dolara u americi koliko hoćeš, samo ne šalju svi u Hrvatsku. Ja sam onda naletio na jedan 30 dolara i kojih 20 dolara poštarina potpuno novi. Stigao je za 7 dana, nov u celofanu.

Povratak na t-com software moraš imat nekakav openwrt bilo kakav i onda točno po upustvu. Mene je zezao tftp dok nisam onu naredbu ispravio i onda izprve bez problema.

Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Mozes koristit bilokoji router koji ima podrsku za VoIP i kojeg znas konfigurirat. Ja uredno koristim, tj spajam se kad se ukaze potreba, na jednom te istom mjestu: Thomsone ST780i i TG782, Siemens SX763 i ADB A4202N. Na svima uredno radi IMS kad se spojim i sumnjam da je T-Com briga s kojim se ja routerom spajam.
Slažem se s ovim, jedino meni sx763 malo bolje radi jer se prilikom reconnecta ili recimo gašenja/paljenja openwrt uvijek instantno spoji na internet preko sx763, dok je preko tg782 bacao pap authentication failed jedno minutu dok se nebi spojio.

Citiraj:
Autor stokis Pregled postova
imali gde taj file
Mislim da ćeš to morat povuć direkt od t-coma, a kako točno nisam 100% siguran. Probaj kad vratiš t-com na sx763 tvornički reset odavde

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=174453

Koliko vidim možeš probati i uzeti nečiju konfiguraciju, ubacit svoju šifru i probat se spojiti.
sipe je offline   Reply With Quote