11.06.2014., 00:31
|
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Autor GreenM
jučer sam naručio Doogee DG500C sa tinydeal-a za 130$, istina, 10$ više nego što sam želio, ali čisto da izbjegnem probleme sa banggodom i ako će baterija biti 2800mAh kao što piše u specifikacijama onda mi neće biti žao, poslan je danas swiss postom, javim utiske kad dođe
ono što mi je žao jest to da sam tek danas (unatoč silnom pretraživanju prethodnih tjedana po svim mogućim web shopovima sa svim mogućnostima pretrage) pronašao ovaj mobitel.
koliko se sjećam sa topica na forum.hr-u xiaocai je brand od samog proizvođača MTK procesora, nemojte me držati za riječ jer možda pričam gluposti, nek dakok to potvrdi, pa eto ako neko traži mobitel 5" u okvirima 100$-120$ ovo mi se čini kao super ponuda
|
Spomenuo sam taj Xiaocai kao prijedlog jednom kolegi stranicu ili dvije prije. Ne znam za ovo čiji je brand ali znam da su izvan naših prostora u onoj prošloj MTK6589 turi dosta se odlučivali za Xiaocai(posebno na modacou) i ne sjećam se da je bilo nezadovoljnih(osim djelomično trajanjem baterije). Tako da je potencijalno okej, ako je suditi po prethodniku.
|
|
|