View Single Post
Staro 10.06.2014., 21:28   #8799
keyser_s()ze
Premium

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Markos Pregled postova
Ekipa recimo da uzmem neki mob do ajde 105 dolara,sa recimo aliexpressa koliko bi me ispala carina i pdv? al slobodno mi preporučite neki dobar sajt i mob
Ja sam uzeo umi x1 pro za 108 dolara + pdv. Ukratko te novce vrijedi. Ekran je odlican. Baterija sigurno drzi 24h sa min 3h screen on. Kamera je srednja zalost (navodno je ista ta u iphone4). Signal ( wifi, gsma, 3g, hsdpa) hvata odlicno i nema problema. Gps jednom rijecju radi (lock unutar par sekundi), kao da se ne radi o kinezu.

Malo mane. Ima losu kvalitetu zvuka na slusalice ako bi isao usporedjivat sa iphoneom 3. I zvuk na zvucniku bi mogao biti bolji (ovo se navodno moze popravit u enginering modu). Touchscreen (od ovoga boluje vecina kineza sa ogs, premda to nitko nece priznat iz svercerskih razloga), nije odazivan kao na primjer na lumiji 525.

Inace radi se o modelu (ne mogu se sjetit koja je firma) aj25, koji je rebrandiralo brdo proizvodjaca, te ga prodaju pod svoj proizvod.

Po meni odlican mob, i mogao bih ga preporucit (s obzirom na cijenu). Relativno dobra alternativa bila bi spomenuta lumia 525 sa mobicitya uk.
keyser_s()ze je offline