Tema: T-Mobile
View Single Post
Staro 10.06.2014., 21:26   #185
Thommy
Premium
Moj komp

Thommy's Avatar

Datum registracije: May 2007
Da podjelim svoje neugodno iskustvo sa tmobile-om ... s obzirom da su ponudili prekid ugovorene obveze bez naknade zbog ovih novih poskupljenja, otišao sam u t centar podnjeti zahtjev za prijevremeni raskid ugovora. Tamo mi je djelatnik napravio zahtjev, dobio sam svoj primjerak i trebalo je još pozivom potvrditi taj prekid ugovora. Zovem satima i cekam na liniji da bi napokon došao na red, obavim razgovor sa djelatnikom i on mu uredno kaže isto što je navedeno i u papirnatoj verziji zahtjeva za raskid da DO KRAJA MJESECA MOGU KORISITI MODEL PRETPLATE KOJI SAM I DO SADA KORISTIO, nakon toga broj se prebacuje na bonove ako želim ili se izključuje. Navedem da neka prebace na bonove i onako imam u planu preći na drugu mrežu. Pola sata nakon toga mobitel nema signala, kartica mrtva ništa nedostupan sam. Odem u T-centar i naravno gužvetina nemaju oni tam nekog voditelja za hitne slučajeve ni šefa ni ništa, ne dira nikoga kaj sam ja vec skoro tri sata bez signala broj mi nije aktivan. Nakon pola satnog čekanja u redu dođem na red i sljedi novo iznenađenje ... da gospodine deaktivirali smo broj slučajno našom krivicom ali da bi ga aktivirali i da bi vam taj postojeci broj ostao isti morate podpisati NOVI UGOVOR !?!?!?! ... i kaj sad ne želim ostati bez broja jer ga imaju svi živi poslovni suradnici familija prijatelji ... i prisiljen sam podpisati novi ugovor ali na svu srecu bez ugovorne obveze znaci slobodan sam od njih ... sat i pol muke u t centru i 4 sata sam bio nedostupan jer su oni nesposobnjakovići SLUČAJNO deaktivirali moj broj prije datuma navedenog u ugovoru ... katastrofa ... otišao sam odmah kod drugog operatera podnjeti zahtjev za prijenos broja ... tmobile nikad više niti ga ikom preporučam ... isto kao i kad sam prije pola godine došao produžiti ugovor ... pitam kakve poouste imam za uređaje uredno mi kaže gospodična na pultu .. kao posotojeći korisnik nemate nikakav popust za kupovinu uređaja ... katastrofa užas ... isprika na podužem postu ali mislim da svi trebaju znati sa kakvim neprofesionalnim operaterom imamo posla
Thommy je offline   Reply With Quote