View Single Post
Staro 10.06.2014., 18:29   #1052
doctorg
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2008
Evo jedno neugodno iskustvo s T-mobileom (čudo jel?), račun za 5. mjesec uvećan za 150kn, odnosno uvećan za iznos popusta na mjesečne naknade koji je očito ukinut. Zovem SZK nemaju pojma zašto i otkud meni ti popusti, zamolim ih lijepo da me prespoje Službi za savjetovanje budući da sam to sve isposlovao s njima. Dobivam da je MOŽDA razlog jer su popusti 'ugovoreni' na vrijeme od 12mj (odnosno pola ugovorne obveze iako nisam ugovorno vezan; vrijeme odgovoara jer su isti popusti počeli u 04/2013)
Na moj odgovor da to nije bilo rečeno ni napomenuto ni dogovoreno nisam dobio nikakav odgovor, nakon 5 sekundi tišine ponude mi se kojekakvi ponovni popusti na tarife, ali od ukupno 5 pretplatničkih brojeva samo za 1 bi se eventualno isplatilo prihvatiti... plan za posao L + flat na sve za 115kn (nisam siguran al nadam se s PDVom) budući da je i dotična s druge strane bila nesigurna i zbunjena, dogovorili smo se da me nazove sutra.

Ima li se smisla borit se snjima oko ovog iznosa povećanog računa i tražit išta jer iovako s ova ostala 4 broja planiram izaći van.

Lp
doctorg je offline   Reply With Quote