Imam ja Jiayu G2F ali GSM verziju. WCDMA verzija je izašla tek prije par dana. Ova GSM verzija je teški drek i to nebi nikome ni poklonio. Ekran je kao HD naspram wcdma verzije di je manja rezolucija ( nemam pojma točno koja je ) ali wcdma ima OGS ekran. Ovaj moj ima pentile matrix display i boje su odvratne. Cijeli ekran ima neki senf efekt ( ne znam kako bi to drugačije nazvao ). Pikseli su vidljivi na nekih 15cm bez problema a to je kao zbog te pentile matrice. Mobitel se grije kao blesav na bilo kojem romu i ima smrdan indikator za bateriju. Ne pomaže nikakva vrsta kalibracije. Baterija se također jako brzo isprazni mada je 2200mAh-a .Za tu lovu se nađe boljih mobova tako da ovaj drek izbjegavajte u širokom luku. Ja sam ga uzeo samo zato što je 4,3" i kao HD rezolucija. To je mislim jedini mob koji ima takve specifikacije pored Xiaomia MI2. Ponavljam ovo je sve vezano za GSM verziju koja je totalni promašaj. WCDMA je tek nedavno izašla i lako je moguće da je ona OK pošto ima drugačiji ekran.