Evo jednog ping-ponga u režiji T-HT-a:
kratki uvod - kolega je 06.06. zatražio prenos u BonBon sa Tarife S. Rečeno mu je da će biti prenos obavljen 11.06. No, 07.06. ujutro stiže SMS kako će biti prebačen 27.06.
Evo mailova
Kolega:
Citiraj:
Poštovani!
Jučer, petak 06.06.2014., sam napravio zahtjev za prijenos broja na BonBon pretplatu. U ugovoru je vidljivo da će prijenos broja biti obavljen 11.06.2014. između 8 i 11h ujutro.
Međutim, danas su me kontaktirali iz BonBon službe za korisnike te mi rekli da će broj biti prenesen tek 27.06.
Možete li mi molim Vas pojasniti zašto toliko moram čekati i o čemu se radi?
Srdačan pozdrav
|
T-Com:
Citiraj:
Poštovani,
kako biste provjerili točan razlog čekanja na odradu zahtjeva, potrebno je da kontaktirate novog pružatelja Vaših usluga. Zahvaljujemo na razumijevanju.
Srdačan pozdrav.
S poštovanjem,
![]()
Hrvatski Telekom d.d.
|
Kolega u međuvremenu kontaktira BonBon preko chata i dobije odgovor na email drugi dan.
BonBon:
Citiraj:
Bok,
ja sam provjerila s kolegama zašto ti je prijenos odgođen ali nisam uspjela dobiti precizniji odgovor od onog koji sam ja jučer na chatu dala. Moguće da ti je datum pomaknut radi pretplate koje si imao kod T-Mobilea, u ovom trenutku ti mogu jedino sugerirati da se javiš opet njima jer bi oni mogli imati dodatne informacije.
Lijep pozdrav
|
Kolega opet piše T-Mobilu:
Citiraj:
Poštovani.
Evo odgovora iz BonBona:
Bok,
ja sam provjerila s kolegama zašto ti je prijenos odgođen ali nisam uspjela dobiti precizniji odgovor od onog koji sam ja jučer na chatu dala. Moguće da ti je datum pomaknut radi pretplate koje si imao kod T-Mobilea, u ovom trenutku ti mogu jedino sugerirati da se javiš opet njima jer bi oni mogli imati dodatne informacije.
Lijep pozdrav,
Jel postoji netko (osoba/odjel) u T-HT-u tko zna razlog zašto prebacivanje broja nije 11.06. nego 27.06? Ovako ispada da ćemo ići u krug i igrati hrvatsku najpoznatiju igru "brigo moja pređi na drugoga". Prvo vi kažete da se javim BonBonu. Onda oni kažu da se javim Vama.
Unaprijed zahvaljujem i LP.
|
T-Com:
Citiraj:
Poštovani,
proslijedili smo Vaš upit na provjeru te ćemo Vas naknadno kontaktirati ovim putem.
Zahvaljujemo na Vašem cijenjenom strpljenju te Vas srdačno pozdravljamo.
S poštovanjem
|
I već više od 24h nikakvog odgovora nakon toga... koji komedijaši