View Single Post
Staro 09.06.2014., 19:17   #1681
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Pa Burko budi i ti malo realan, Meksiko je kifla. U zadnjoj rundi kvalifikacija su izgubili protiv Hondurasa, odigrali neriješeno protiv Kosta Rike, Jamajke i SAD-a (sve tri 0:0) i jedva Boga odigrali 2:1 protiv Paname. Izgubili su i zadnje dvije prijateljske, od BiH i Portugala.
Ne vidim ništa posebno kod tog Meksika. Mi smo izraziti favoriti u tom meču. Igra se jedna utkamica i može se svašta dogoditi, ali poraz bi stvarno bio iznenađenje. Ne samo za nas nego i za pola europskih ekipa. BiH, Grčka, Srbija, Poljska i sl. su bolje reprezentacije od Meksika. Kakav crni Meksiko.
Otkad je Finke preuzeo Kamerun oni nisu odigrali nijednu ozbiljnu utakmicu. Koga su pobijedili? Gabon, Tunis i Makedoniju. 2-2 protiv Njemačke je bilo čudo Isusovo, bolje da su ga tu potrošili nego protiv nas. Sad im idu 3 poraza zaredom.

Mi realno imamo odličnu skupinu i mnogo razloga za optimizam.
Taj mexico nema veze sa sadasnjim. Jesi im gledao koju utakmicu? Portugal su rasturili i nesretno izgubili. Mi odavno nismo odigrali tako dobro kao oni protiv portugala.

I jos na par sitnica zaboravljas:
- klima koja njima pogoduje, posebice jer je vecina igraca iz njihove domace lige
- mozda i najvaznija cinjenica: oni su jako dugo skupa, pripremaju se koliko vec? 2 mjeseca? ili cak i vise? Reprezentacije su mahom neuigrane ekipe, a duge pripreme puno znace. Mi smo imali najkrace silom prilika.

Ne kazem da cemo izgubiti. Dapace. No i mene iritiraju nasa podcjenjivanja. Od onoga lako cemo sa japanom, australijom, ekvadorom pa i tim mexicom, sve do toga da cemo dobiti brazil.

Treba se spustiti na zemlju prvo, onda cemo mozda i dobiti taj famozni brazil. Ali hvala Bogu da je Niko Kovac normalan barem po tom pitanju. Totalna kontradikcija nasim medijima i bivsem komicaru... pardon, izborniku. Lik je cvrsto sa obje noge na zemlji, nikakve velebne najave, niti ista slicno.

I ako to jos prenese kvalitetno na igrace mislim da cemo proci. Samo radi toga sam blago optimistican. Naglasio bih ovo - blago.

Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Ja samo kažem da je Dani Alveš totalna truba od igrača.
Nije bas truba, ali nije ni upola dobar kakvim ga se smatra. IMHO naravno
Mileni je offline