Citiraj:
Autor Nybelung
Pa Burko budi i ti malo realan, Meksiko je kifla. U zadnjoj rundi kvalifikacija su izgubili protiv Hondurasa, odigrali neriješeno protiv Kosta Rike, Jamajke i SAD-a (sve tri 0:0) i jedva Boga odigrali 2:1 protiv Paname. Izgubili su i zadnje dvije prijateljske, od BiH i Portugala.
Ne vidim ništa posebno kod tog Meksika. Mi smo izraziti favoriti u tom meču. Igra se jedna utkamica i može se svašta dogoditi, ali poraz bi stvarno bio iznenađenje. Ne samo za nas nego i za pola europskih ekipa. BiH, Grčka, Srbija, Poljska i sl. su bolje reprezentacije od Meksika. Kakav crni Meksiko.
Otkad je Finke preuzeo Kamerun oni nisu odigrali nijednu ozbiljnu utakmicu. Koga su pobijedili? Gabon, Tunis i Makedoniju.  2-2 protiv Njemačke je bilo čudo Isusovo, bolje da su ga tu potrošili nego protiv nas. Sad im idu 3 poraza zaredom.
Mi realno imamo odličnu skupinu i mnogo razloga za optimizam.
|
Taj mexico nema veze sa sadasnjim. Jesi im gledao koju utakmicu? Portugal su rasturili i nesretno izgubili. Mi odavno nismo odigrali tako dobro kao oni protiv portugala.
I jos na par sitnica zaboravljas:
- klima koja njima pogoduje, posebice jer je vecina igraca iz njihove domace lige
- mozda i najvaznija cinjenica: oni su jako dugo skupa, pripremaju se koliko vec? 2 mjeseca? ili cak i vise? Reprezentacije su mahom neuigrane ekipe, a duge pripreme puno znace. Mi smo imali najkrace silom prilika.
Ne kazem da cemo izgubiti. Dapace. No i mene iritiraju nasa podcjenjivanja. Od onoga lako cemo sa japanom, australijom, ekvadorom pa i tim mexicom, sve do toga da cemo dobiti brazil.
Treba se spustiti na zemlju prvo, onda cemo mozda i dobiti taj famozni brazil. Ali hvala Bogu da je Niko Kovac normalan barem po tom pitanju. Totalna kontradikcija nasim medijima i bivsem komicaru... pardon, izborniku. Lik je cvrsto sa obje noge na zemlji, nikakve velebne najave, niti ista slicno.
I ako to jos prenese kvalitetno na igrace mislim da cemo proci. Samo radi toga sam blago optimistican. Naglasio bih ovo - blago.
Citiraj:
Autor Dizel
Ja samo kažem da je Dani Alveš totalna truba od igrača.
|
Nije bas truba, ali nije ni upola dobar kakvim ga se smatra. IMHO naravno