View Single Post
Staro 09.06.2014., 19:12   #8744
brodjo
Playmaker
Moj komp

brodjo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Evo ja sam uzeo 2 iNewa nedavno, jedan sebi jedan sestri, trenutno mi je gore Tsunami ROM i sve radi više manje ok.

PROS:
Dobra kamera po danu, po noći standardno loše
Ekran, lijepe boje i sve super izgleda
Zvučnik, i ovaj za razgovore i ovaj iza koji svira kad puštaš videe stvarno dobro rade, dovoljno glasni i proizvode čisti zvuk
Sve je fluidno i radi stvarno super
Dizajn, mobitel stvarno dobro izgleda, jedino malo ovaj zadnji poklopac škljoca kad ga stisneš

CONS:
Ako ne namrdaš Viper4Android, zvuk na slušalicama će ti biti katastrofalan, sa ovim Tsunami Romom je on integriran pa je zvuk sada pristojan.
GPS - postoje neki patchevi za njega, ali opet ne radi to kako spada, nisam detaljnije testirao navigaciju recimo, ali uglavnom mu dosta treba da uhvati fix, i cesto pokazuje krivu lokaciju, tako da ako trebas GPS trazi dalje

Eto toliko od mene, ako ti ne smeta problem sa GPS-om, mislim da ćeš biti zadovoljan. Meni baterija izdrži do navečer, jedino ako baš visim stalno na njemu onda moram popodne tražit utičnicu, ali za normalno korištenje bude ok.

E da, oba su verzija sa cxq softwareom, neznam sad točno jel to 850 ili 900.

Zadnje izmijenjeno od: brodjo. 09.06.2014. u 19:13. Razlog: E da, oba su verzija sa cxq softwareom, neznam sad točno jel to 850 ili 900.
brodjo je offline