Citiraj:
Autor buljo
A ti i dalje misliš da nam je štico trener? 
|
ne kuzim. koji stimac pobogu? procitaj opet ako nisam jasno sta rekao - pitaj.
mislim da je najbolje pogledati tekme pa komentirati. to sto ste sada obojica nabrojali ocito za nas ne vrijedi, mi smo svaku tekmu odigrali na nivou, pokazali uvijek da smo bolji/jaci, nismo bili bezidejni kada treba prema naprijed, nismo bili pogubljeni u obrani i svaka tekma je bila izorganizirana do ibera.
ja opet kazem, mi smo isto tako poprilicno losi kao sto Nybelung navodi za kamerun ili mehiko, ali meni nikako nije u redu citati ili slusati kako cemo lako, da smo itekako bolji i pojma nemam sta, kada ja te igre nisam vidio doslovce od italije i spanjolske. i sta je najzalosnije, ima tamo negdje bas i moj komentar medu prvima nakon tekme da mi je drago bilo gledati borbenost i zelju i igru, sto nisam vidio jako dugo. i jebiga, nakon tog EU prvenstva je opet bilo lose gledati repku, jednostavno lose. i sada odjednom uzdizanja u nebesa da cemo biti odlicni na prvenstvu? ali na temelju cega jebemu? modrica koji je digao pehar sa realnom, raketom koji je odlican u sevilji ili mandzo koji je bio u bayernu? nisu dovoljna tri jako dobra do odlicna igraca kada ostali izgledaju poluzainteresirano jer ih a) ne zanima bas, b) ne znaju bas. zanemarimo sada malo kovaca, nije kovac madionicar...
kako god, ja sam realist. ako vam to znaci biti pesimist, to je samo na temelju igre koje gledam vec godinama prakticki. bilo to pod bilicem pred kraj, stimcem ili sada jako svjezim kovacem. ako se pokaze suprotno, ako decki odjednom proigraju i ja vidim smisla u toj igri, nekakve akcije, dominacija jer je to ekipa poslozena i funkcionalna, skidam kapu kovacu i posipam se pepelom. nije prvi ni zadnji put sto bi pogrijesio i nece mi biti problem reci da sam pogrijesio.
samo opet ponavljam, na temelju videnih tekmi, nisam pretjerano optimistican. prvenstveno radi obrane, ali kako rekoh isto par puta, jer nemamo nekoga tko u bilo kojoj soluciji je opasan po vrata protivnika.