View Single Post
Staro 09.06.2014., 13:25   #1672
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Tko gleda prijateljske dvoboje taj očito ne zna za što oni služe, ili bi svi rađe da svakog razvalimo u prijateljskim i onda dođe brazil i debelo popušimo jer nam je ego do neba skočio.

pa dobro, jel vec izlapilo iz glava proklete kvalifikacije?? jebes ove dve prijateljske tekme, iako ih je bilo gledati, kao opet kvalifikacije - mucno.

i ne, nikako (barem ne meni) nebi bilo drago da nas deklasiraju, sve tri repke iz skupine. ja jedino ne razumijem to fanaticno i IMO neopravdano iz tone razloga razmisljanje kako cemo lako sa ovima, lako sa onima, sa ovima samo da nas sreca pomazi malo i slicne spike.

plus, kovac nije profesor baltazar da preko noci napravi cudo . ponavljam opet, meni bi bilo jako jako drago da se sto vise zadrzimo na prvenstvu jer nekako srce drugacije kuca tih 90 minuta, sto jaci protivnik to je slade gledati. i uzivati i biti ponosan. ali respekta malo pobogu, realnosti......

Burko je offline