Citiraj:
Autor Roberto
Svi se tako nekako nadamo, a svjesni da su se sve opcije moguće, kako ona s prolaskom dalje, tako i ona s nulom u rubrici bodova nakon tri utakmice 
|
rezime cijele price - da, svi se nadamo. ali jebes to, ja sam se nekako navikao da je nada kurva, najvise na faksu

. kao, mozda me pogodi pa izvucem labuda, ma klinac, dok ne naucis - sve je to nada. jebes nadu, znanje je ono sto treba.
a toga, gle, sve sto si nabrojao je relativno ok, osim obrane. vida? sifo? corluka koji jako cesto IMO zajebe? najzalosnije je sto je joe bio najjaci u obrani, a najsporiji. mi nemamo dobre obrane jos od bilica, za vrijeme brace kovac je bila dobra, ali ne onako dobra kao za vremena zlatne generacije.
ja samo kazem, izvuci bod protiv brazila je majka. izvuci pobjedu protiv kameruna ili meksika, ja heppy. ali srati da ih gazimo sve, pa ko' da citam za diname kako je jak, picke materine ovo-ono preseravanja glupih ispranih mozgova navijackih nerealnih, pa ode dinamo u EU i napune ga ko' najvecu kurvu!
ne zelim reci da smo mi toliko losi kao repka i da ce tako zavrsiti, ali malo realnosti i respekta prema protivnicima, da ne kazem strahopostovanja. jer sta, mi (
MI) cemo se pokazati i biti bolji i iskazati i pojma nemam sta, a drugi nece?

govorimo o svjetskom prvenstvu, pa tamo svi daju maksimum......