View Single Post
Staro 09.06.2014., 07:50   #1657
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Mene samo zanima po kojoj je to računici Brazil trenutno slabiji nego 2006., a Hrvatska "opasnija" nego 2006. ?
Taj dio i mene zanima. 2006. godine imali smo duplo jacu obranu od danasnje, na beku je bio jedan M.Babic koji mozda nije bio superstar, no bio je odlican defanzivno i cisto solidan prema naprijed. Za nase danasnje bekove koji ordiniraju po lijevoj strani on je spaceshuttle.

Desno smo imali srnu koji je rasturao i bio u formi zivota. Danasnji Srna je valjda duplo losiji od onog 'pravog' Srne. U obrani odlicni i perfektni Kovac + Simunic. Idemo to usporediti sa sadasnjom obranom?

Defazivni vezni red je drzao Niko Kovac, ne moram ni spominjati da danas on nema ni konkurencije u ovoj generaciji. Tu su bili jos Tudor ako me pamcenje dobro sluzi.

Naprijed smo imali jednoga Dadu Prsu koji je za danasnjeg Mandzukica dr.sc. nogometa.

Jedino sto danas imamo bolje od 2006. godine su Modric i Rakitic. I radi toga je ova generacija bolja od one? Pa ona generacija samo nije imala dobrog izbornika, to je jedino sto joj je nedostajalo. Jer forsiranje sinceka da sam nosi cijelu momcad je ipak bilo presmijesno, kao i zapostavljanje dudua i modrica.

Da li cemo ove godine proci skupinu? Nemam pojma. Nadam se da hocemo. No ovakve nebuloze su presmijesne. Ja bih uvijek radije onu ekipu iz 2006. godine imao nego ovu sadasnju
Mileni je offline