ali ja ne mogu vjerovati, kao da se gledaju dvije razlicite reprezentacije.
jebes kamerun, jebes meksiko, jebes brazil. alo ljudi, jeste vi gledali kvalifikacije??? one jebene kvalifikacije koje smo jedva na jedvite jade prosli pod stimcem, a bila opaka masina, bili momcad koja gazi sve, la-la. otisao stimac (sa razlogom), dosao kovac. jesmo briljirali, ili hocete bolje - jesmo odigrali jednu tekmu na koju mirne duse mozete reci -> e ovo valja??!!
obrana nam je u klincu. kamerun kad krene trcati, ko ce ih hvatati? brazil kad krene sa dodavanjima u napadu, ko ce ih pratiti? meksiko koji je IMO najkompletnija momcad, kako tocno parirati?
mi imamo finu sredinu i to je to. mandzo je pokazao na proslom euvropskom, bljesnuo i nema ga bas u zadnje vrijeme. tko drugi iole bolje zna sa loptom u napadu? dudu koji nakon onog krsa nikad nije se vratio u formu? olic koji trci ko sumanut, ali samo to moze? rakitic koji niti nije pravi napad, ili modric? jelavic, koji se mozda nade na pravom mjestu?
kakva prejaka ekipa? ali ponavljam, nama je najveci problem upravo obrana i mozda necemo biti toliko losi na sredini i do nekih 20 metara protivnickog gola, ali najvise me strah upravo nikakve obrane i toga sto nemamo jako dugo nekoga tko samo - trpa.
ja se nadam da grijesim, kao i svaki iole ljubitelj nogometa (pogotovo reprezentacije drzave u kojoj sam roden i u kojoj zivim), da cemo proci dalje u skupini. ali ovo gazenje plitkog potoka, fap i zaba, kakav tamo kamerun, imamo 5, 7 bodova?? zivi bili pa vidjeli.........