View Single Post
Staro 08.06.2014., 21:10   #1645
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor QuidZz Pregled postova
@nino - prekrasno! Sav sam se najezio. Vrijeme je da vratimo Brazilu za poraz 2006. Ajmoooo!!
A i taj poraz kad se sjetim...

Brat Robert odigrao fenomenalnu partiju, a Niko nažalost morao potkraj prvog poluvremena izaći zbog ozljede, i 2-3 minute kasnije primamo gol. A prije gola igrali smo čist okej s njima, čak imali i zicera na kojeg je netko od igrača zakasnio, i još par šansi u drugom (nije da ih ni oni nisu imali.), a po meni je tad Brazil bio jači nego sad...

Ozljeda Kovača protiv Brazila, pa promašen Srnin penal protiv Japana, Tomasov rukomet i dva propuštena vodstva protiv Australaca... općenito čudno prvenstvo s puno peha i loši napadači - u tri utakmice zabili smo samo u jednoj, dva gola protiv Australije i ni jednog nisu zabili napadači.

Pršo koji je borben i požrtvovan ali nije bio ekstra klasa, Olić i Klasnić izvan prave forme, a Cico najboljeg napadača nije vodio iz prkosa Mamiću zbog svog sineka. Dudu je sezonu prije SP imao 20 golova u HNL, a netom nakon prvenstva zabio 5 golova u kvalama za LP i do kraja sezone 34 komada u HNL.

Ne vidim po ovosezonskom učinku po čemu je Jelavić ispred Dudua, a još manje ako se uzme u obzir učinak za repku gdje je Dudu drugi strijelac repke iza Šukera...