View Single Post
Staro 07.06.2014., 23:12   #5355
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Sanogo Pregled postova
Pozdrav,

Ne vidim na ovom linku Zaštita potrošača 10 pitanja odgovor na moj problem pa ako netko možda zna.

Kupljen je Logitech miš M515 još prije godinu dana u Algoritmu i pada mu poklopac od baterija bez mehaničkog kvara. Imam jamstveni list od Recra sa žigom Algoritma i datumom kupnje ali račun sam izgubio. Probao sam ga nositi u Algoritam ali su mi oni rekli da bez računa garancija ne važi pa da li netko zna je li to istina?

Hvala
Recro je zapravo MRServis, oni u 99% slučajeva primaju reklamacije po SN, tako da nosi miš u mrservis te tamo reklamiraj

Inače neke trgovine izađu u susret i izdaju ti kopiju računa, samo uljudno moraš zamoliti, ali kažem pravac MRServis i stvar riješena

Citiraj:
Autor wooden Pregled postova
Ako imaš ovjeren jamstveni list, na kojem je naznačeno mjesto i datum kupnje (a koliko sam shvatio imaš) - to je sve što ti treba.
To baš i nije istina, uvijet je jamstveni+račun ali u većini slučajeva je račun taj koji je zapravo važan

Citiraj:
Autor wooden Pregled postova
Nema veze to što su oni dopisali da treba račun.
ima veze...jer baš u zakonu piše da treba predočiti i račun

Citiraj:
Reklamacija se podnosi na mjestu kupnje, a ne kod dobavljača, proizvođača ili servisera. Bitno je napomenuti da bez računa ne možete ostvariti pravo na reklamaciju.

Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 07.06.2014. u 23:26.
FRipper je offline   Reply With Quote