Citiraj:
Autor Sanogo
Pozdrav,
Ne vidim na ovom linku Zaštita potrošača 10 pitanja odgovor na moj problem pa ako netko možda zna.
Kupljen je Logitech miš M515 još prije godinu dana u Algoritmu i pada mu poklopac od baterija bez mehaničkog kvara. Imam jamstveni list od Recra sa žigom Algoritma i datumom kupnje ali račun sam izgubio. Probao sam ga nositi u Algoritam ali su mi oni rekli da bez računa garancija ne važi pa da li netko zna je li to istina?
Hvala 
|
Recro je zapravo MRServis, oni u 99% slučajeva primaju reklamacije po SN, tako da nosi miš u mrservis te tamo reklamiraj
Inače neke trgovine izađu u susret i izdaju ti kopiju računa, samo uljudno moraš zamoliti, ali kažem pravac MRServis i stvar riješena
Citiraj:
Autor wooden
Ako imaš ovjeren jamstveni list, na kojem je naznačeno mjesto i datum kupnje (a koliko sam shvatio imaš) - to je sve što ti treba.
|
To baš i nije istina, uvijet je jamstveni+račun ali u većini slučajeva je račun taj koji je zapravo važan
Citiraj:
Autor wooden
Nema veze to što su oni dopisali da treba račun.
|
ima veze...jer baš u zakonu piše da treba predočiti i račun
Citiraj:
Reklamacija se podnosi na mjestu kupnje, a ne kod dobavljača, proizvođača ili servisera. Bitno je napomenuti da bez računa ne možete ostvariti pravo na reklamaciju.
|