Citiraj:
Autor partwish
Brazil je pokazao puno više nego mi. Ono jučer što smo pokazali je tragikomično.
|
Ma drek, i za razliku od nas, oni su izasli s postavom koja ce vjerojatno istrcat u cetvrtak. Imaju vrlo dobru momcad ali ne i vrhunsku i sto nije bas tipicno za brazil, obrana im je jaca od napada. Nemojte mi samo Neymara spominjat, to je cirkusant
Imamo sanse, moze se desit da spusimo glatko, ali bome ih mozemo dobit. Samo treba igrat cvrsto, ne podlec atmosferi. Ukoliko izdrzimo pol vure da nismo primili gol, postat ce vrlo nervozni.
Vrsaljko je pokazao da moze dobro odigrat na lijevom beku, brzi je i motoricniji od Pranjica, a zna i otic naprijed i centrirat i pri tom se ne zaboravi vratit.
Brozovic bi po meni mogao i pocet protiv Brazila, s Kovacicem na klupi. Super se nadopunhavao s Modricem i dobro drzi poziciju. Kova mi je jako drag igrac, ali bojim se da je jos prezelen za ovakve utakmice, neka udje u drugom dijelu
Pletikosa - Srna, Lovren, Corluka, Vrsaljko - Brozovic, Modric - Perisic, Rakitic, Olic -Eduardo
I Dudu zabija svojima