View Single Post
Staro 07.06.2014., 00:02   #1593
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor QuidZz Pregled postova
Nisu mi jasni ovakvi postovi, pa Hrvatska je odigrala protiv Mali-a prijateljsku utakmicu i to ste uzeli za ozbiljno a kad Brazil odigra lose onda se to ne uzima u obzir jer je prijateljska pa se "stede". -.-
Ja za Mali nisam ni pisnuo
Ono nije bio prikaz nogometa kakav Hrvatska igra, ali bogami ovo nije bio ni prikaz nogometa kakvog Brazil inače igra.

A i meni nisu jasni postovi tipa "u najgorem slučaju nerješeno"
Istina. Očekivati 1 bod samo je poprilično pesimistično i bezveze. Ali svaki iole objektivan pratitelj sporta očekuje pobjedu Brazila u hendikepu. Igraš protiv jedne od najboljih reprezentacija u povijesti ovog sporta na njihovom terenu.

Sorry, ali ja mislim da se sa porazom od 2 gola razlike u toj tekmi može biti zadovoljan. i to nije pesimistično nimalo.

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ja isto. Dosta je bilo pesimizma. Svi koji prognoziraju potop Hrvatske od Brazila i neprolazak skupine neka ni ne gledaju naše niti pišu o tome... Brazil nije nikakva fama, pitanje je hoće li proći Nizozemce ili Špance u osmini finala.
Znaći ljudi koji su prošle godine riješili Kup Konfederacija sa finom pobjedom protiv Španjolaca u finalu "nisu nikakva fama" za ljude koji su "dizali gol razliku protiv Škotske" i pri tome se bojali hoće li se uopće plasirati na prvenstvo

Ajde Brko, bar si ti znao u ovakvim situacija biti objektivan jebemu.

Citiraj:
Ako ćete se bojati još i Kameruna i Meksika, ond fakat je bolje da nikad više ne odemo na neko natjecanje jer će uvijek bit strah od nekakvih 60tih ekipa na svijetu.
Tu se slažemo.

Citiraj:
Fala bogu pa se vidi da se ovdašnji pesimisti nikada nisu aktivno bavili sportom u kojem su nekada igrali protiv boljeg protivnika...
Ista stvar vrijedi i za one koji misle da je najgori mogući scenarij "nerješeno"

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline