Evo završena "Uncle Kracker" verzija, samo single player, WIN7 64 "titni".
Igra je dobra u nekim aspektima:
- izbor oružja, ponašanje/zvukovi istog (za ovakav tip igre), ali nema customizacije/upgrejda, također ne očekujte egzotiku tipa gatling, RPG, flamethrower..
- izbor vozila i njihov izgled (naravno nisu licencirana), ali nema customizacije/upgrejda, ponašanje/fizika pojedinih modela solidna (a neki su pak kriminalno loši za upravljane), oštećenja ništa posebno ali barem su prisutna, također ne očekujte heliće, tenkiće..
- mapa/grad (dobro dizajnirano, solidna veličina, dosta objekata samo čeka na destrukciju - bus stanice, rasvjetni stupovi, ograde, pješaci

,...)
- atmosfera (sveukupno dobra uz mjuzu, izmjenu dana/noći/kiše, živahan grad, rasvjeta blablabla)
- mjuza ok (poneki poznatiji bendovi, ostatak nikad čuo, lako ih je izmjenjivati, paliti - gasiti čak i izvan auta)
- free roaming (ima dosta side missiona, neke čak i nisam isprobava..)
- hackiranje objekata (cool "fičr" za korištenje i lakše obavljanje misija, pogotovo za bijeg od policije)
- skillovi/perkovi/upgrade lika (barem ih ima, to šta su neki totalno beskorisni je drugi par opanaka)
- težina igre (opako dobra na realistic, pogotovo potjere i bijeg policiji)
- izgled glavnog lika i kretanje/fluidnost
- neprijatelji raznovrsni, dobro modelirani, zayebani u realistic modu (za ovakav tip igre), fizika ok
- grafika solidna (za moj ukus)
- glavne misije su ok (ne bih ubilo da su produljili gameplay), a side po svačijem guštu/izboru (neke i dosade)
- kupovanje garderobe istog kroja, ali sa 50-tak različitih uzoraka/skinova?! (samo za modno osviještene

)
Ono šta mi nije sjelo:
- povremeno štekanje bez obzira na video postavke (pogotovo na glavnoj misiji kad primate upute telefonom, ili prilikom jako brze vožnje)
- linearnost, replay value = 0
- neki auti su užas za upravljanje, startanje, kočenje, skretanje ili drift...
(naravno ovo nije simulacija vožnje, ali ako morate bježati ili juriti za nekim, piši propalo ako sjedneš u krivu kantu)
- quicksave (kako da ne, imaš chekpoint autosave "fičr" i ko te y...)
- kratkoća igre (doduše je možete produljiti sporednim misijama i većom težinom)
- bugovi su bili prisutni (tipa objekti levitiraju, spoj textura/modela na pojedinim dijelovima mape)
Ocjena 3.5 od 5 jer ipak je zabavno, igrivo itd, ali namjerno umanjeno radi tolikog hypea, neispoliranosti (šta ne znači da se neće "pečirat" ubuduće), linearnosti i kratkoće...
Bez obzira na pojedina mišljenja, GTA IV naslov ovo mete ko krmak korito, a stariji je 6 god. (TPS akcijski sandbox - dakle isti tip igre).
GTA IV je također je kla ondašnji hardware (sporo učitavanje grada/objekata dok se brzo vozim neću ni spominjat), i grafika mu je sad slabija, ali jednostavno mi je bija bolji u svakom ostalom aspektu.
Inače sam veliki ljubitelj GTA naslova, pa gornje opservacije triba uzet s rezervom