View Single Post
Staro 06.06.2014., 19:22   #1
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
(riješeno) Snimanje videa u Windows okruženju

Pozdrav kolege!

Naime, imam pretplatu na jedan naš edukativni kanal koji funkcionira da se uplati pa se dobije pristup video sadržajima koje streama sa servera, jednostavno poput youtube-a.
Neke od njih bi si htio snimiti, i bez brige, nije riječ o nikakvim kršenjima autorskih prava, samo bi ih htio imati da su mi ponekad dostupni i mogu pogledati i kad nisam online.

I počeo sam snimati frapsom iz windows okruženja, i sve super. Nakon toga sam išao samo prebaciti video VirtualDUB-om u Xvid format da ne zauzima 60GB (ozbiljno) za što je bilo potreno i instalirati xvid codec koji još tada nisam imao.

I taj prvi snimljeni video je super, fino sam ga kopresirao na 600mb (traje 30-ak min), kvaliteta je zadovoljavajuća.

Nakon toga, sve što sam opet pokušao snimiti frapsom šteka i audio je out of sync. Pokušao sam reinstalirati fraps,reinstalirati/maknuti taj xvid codec, i šteka opet... I sad, ne znam više ni sam što da radim.

Da probam neki drugi program za snimanje, imate preporuku?

Sva predavanja se vrte u ovom JW playeru. Pa možda se može nekako direkt skinuti video?

Hvala!
Sam Fischer je offline   Reply With Quote