Citiraj:
Autor Juice
@Dottore - vidi se da ti je doticaj sa poslovnim svijetom nula kad dajes takve izjave u vezi razgovora.
Stovise, cak si i kontradiktoran u svom postu. Pljujes po kolicino razgovora a ipak vise volis veci paket razgovora.
|
Gnjusna usporedba baš nije

. Nismo svi poslovnjaci??? Ljudi bahato ponašaju i očekuju sličnu tarifu kao Revolucija za malo para ( čitaj, od prvog modela pretplate sa 5000 min razogovora i vjerujem da si čuo o tome kako i zašto digla prašina od drugog operatora )
Malo pretjeruješ i ne želim svađati. Moju usporedbu ne moraš procjeniti jer ne brbljam 400min dnevno

. Zato postoji bonton ponašanja
Citiraj:
Kako god, ima ljudi kojima je to i previse minuta, ima onih kojima je premalo. Ako je covjeku premalo ne moras davati takve izjave i gnjusne usporedbe.
|
Koliko muzika i toliko para. Dalje ne shvačaš smisao na njegov post.
Citiraj:
Autor Drug Brko
O čemu ti to? Kakav pretili? Čovjek je imao takvo radno mjesto gdje je morao razgovarati puno. Također, imam službeni mob koji je isto znao zvoniti cijeli dan ili sam ja zvao nekoga stalno. To se zove poslovna potreba di ne možeš izači na kavu i brbljat u lice (što god ti to značilo).
I lakše malo sa uporedbama i etiketiranjem...
|
Dobro. I dalje mi nije jasno kakve zapravo veze ima
privatna tarifa za posao? Da li uopće postoji poslovna tarifa i čemu služi?

Njegov post nisi uopće shvatio. Mislim ono, npr. iskočio kao padobranac i veli premalo za bivši posao?
Za poslovni mobitel vjerujem ti i sasvim normalno. Ovako kao osobni koju je privatni korisnik odnosno pretplatnik i baš ne vjerujem u sitno zrno.
Uglavnom, više neću zamarati s time.