@Mogi
Vjerujem da ima hackera kao i u svakoj igri, ali mislim da ih nema u velikom broju....do sada sam primjetio možda 4-5 hackera/cheatera u 600sati igre i to na samom početku koji su bili dosta brzo izbačeni, ako ne od punkbustera, onda budu kickani od igrača jer se primijeti tko je hacker, a tko dobro igra...recimo prije par mjeseci jedan je momak sa honorom 5-6 sa svojih 20-30 sati igre uletio na server i naslagao cijeli naš tim u roku minute, igralo se 12vs12, u našem timu je bilo jako dobrih igrača i vidjelo se da lik zna gdje se koji od naših igrača nalazi, već je u slijedećoj rundi bio izbačen sa servera...
Koliko sam shvatio, neki od igrača čak i snimaju gameplay pa ako uoče da je netko cheater prijave ga, pošalju video sa dokazom ili postave na AA forum i nakon toga mislim da mu ugase acc. ako se utvrdi da vara...pa ne znam koliko se isplati varati ako ti se igra sviđa i planiraš je duže igrati
@Pogi
Inače mrzim varalice, jer su dokaz su da nemaju vještine i umijeća i uništavaju igru, tj. ne znaju igrati bez da varaju, pretpostavljam da su loši bez pomoći hack-a pa budu frustrirani, onda moraju platiti hack da bi i oni nekoga pogodili...Meni je osobno igra odlična i ne želim da je nesposobni pojedinci uništavaju sa varanjem i odbijaju one koji su zadovoljni igrom i koji bi je htjeli igrati, a ne žele igrati prvenstveno zbog cheatera...
BTW. Kada igrate sa jakim igračima oni već znaju odakle attack team napada, dobro su istrenirani što se tiče gađanja pa morate biti strpljivi jer igra nije kao BF3, BF4, COD, MOH i slične da moraš ispaliti više od pola spremnika da bi ubio nekoga, dovoljan je jedan ili dva metka da poginete, pa onda možda imate dojam da varaju, a zapravo ne varaju....recimo na bridge mapi koju najviše igram, kada su podjednake ekipe, ako nemaš smoke/dim jako teško ćeš pobijediti, malo jači pojedinci sa većim honorom znaju otprilike gdje bi mogli stajati protivnici pa se mogu provući i prošuljati...recimo forsiranje i rush-ing obično neslavno završe kada igraš protiv dobre ekipe, dok kada igraš sa početnicima prođe...
Nekada kada imate dojam da ste nekoga pogodili ili nekog gađate a niste ga ubili uzrok može biti i veliki ping, to nije slučaj samo u ovoj igri pa vam preporučam da tražite servere sa malim pingom, jer visoki ping često zna biti uzrok zašto ste neutralizirani a prvi ste vidjeli protivnika i pucali po njemu, pa zna ostaviti gorak okus u ustima, i meni se to događalo

....na nekim serverima vas kickaju ako vam je ping preko 100, na nekima ako je 150...
dok se dobro ne istrenirate na gađanje na daljinu (obavezno disanje) nemojte pucati, postoji mogućnost da ćete pogoditi protivnika, ali ako ga ne pogodite odate svoj položaj ili protivnik javi svojoj ekipi odakle pucate pa često ide granata, tako da je preporučljivo promijeniti položaj, ili ako je protivnik u vašoj blizini može vas vidjeti na mini mapi sa donje lijeve strane...