06.06.2014., 13:54
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Autor Mileni
Ne smetaju mene rusi na EU serverima. Ni kinezi, ni japanci, ni ov, ali ni oni.
Mene smeta Valve. Smeta me zato sto ne zele postaviti jednu jednostavnu opciju. Da ja u svom search algoritmu mogu podesiti da ne zelim igrati sa rusima npr. Dakle ako netko ima rus kao jezik u preferencesima, ne spajaj me sa njim. Nikako.
Ali to oni nece naravno uvesti. A ja zato vise ne igram public gejmove. Na ovaj nacin raspast ce se ekipa sa dota 2 totalno. A ja sam vec prestar i premalo vremena imam da bih ucio igrati neku drugu igru, i samim time da nekome idem na zivce u tom procesu 
|
Da to stave bi im sudske tužbe letile za rasizam i još štošta. A oni su ameirčka firma, tako da bi to definitivno prošlo.
Citiraj:
Autor ehohr
Pa Dota 2 sama po sebi postaje losa igra, to vise nema veze s dotom kakva je prije bila a kamoli s dotom 1.
Vise ni sam ne znam koji je hero vise broken,
Axe ( za reset ultija su mu trebali stavit scepter )
Huskar ( burning spear je presmijesno op, 4 stacka lvl 2 speara naprave oko 400-450 dmga )
Bloodseeker ( Move speed je nesto sto nisu trebali napravit )
Zeus ( nije zajebancija ja ne znam kad sam zadnji put izgubio game sa zeusom, u team fight kad bacim spellove i ode 70% hp-a )
Ember spirit ( ne znam jel tu treba sta pisat )
Znam ja da svaki taj hero ima svoj counter ali to sto cu ja countera jednog heroja nece zaustavit druge. I public dota je totalni haos po tom pitanju, svi pickaju sta im se igra.
Kompletan gold generation je presmijesan, vise se osjecam ko da igram LoL, gold samo leti, cak mi ne last hiting nebude perfect, koji assist i padne 280g za assist. Plus sto vidjet po 3-4 midasa u game nije nista cudno. Sve u svemu imam 3k gameova, igram dotu 2 od pocetka bete, i svakim patchom meni je igra sve gora i gora.
|
Axe i huskara counteraju ranged heroji + disables.
4 stacka lvl 2 speara naprave 320 magic znači 320*0,75 = 240 dmg, + recimo ta 4 autoattacka, u najboljem slučaju nekih 180dmg.
Zeusa i ember spirita countera silence, s tim da zeusa još extra sa pipe, bkb itd.
|
|
|