Citiraj:
Autor domis
To kaj se našla jedna pametna buniti protiv autoškole, odnosno trubiti po tome kak su ispitivači gamad, kako je prva pomoć beskorisna, to je normalno.
|
Kakve veze imaju moji svjetonazori sa time što je rozi hitler divljački isključio telefon koji je uredno plaćen?
Citiraj:
To kaj brdo ljudi koristi VOIP i velikoj većini radi normalno, to nije normalno.
|
Ja nisam "brdo ljudi".
Citiraj:
Uglavnom, prouči pojam ICT konvergencije, neda mi se sada linkati.
valjda te neće smetati što trebaš otvoriti novi tab i upisati nešto u gugl, jer to je inferiorno u odnosu na hyperlink 
Uostalom, što misliš kako imaju telefon ovi koji su na optici? Dam se kladiti da nemaju preko bakra ili ako imaju, su to izolirani slučajevi.
|
Blablabla.
Kad si tako pametan, daj mi onda reci kako da jedna osoba od 80+ godina (koja ovisi o fiksnom tel. i ne zna se služiti ičim drugim) nazove npr. hitnu ako nema struje ili je ruter krepan? Naravno, nikako. To smo već milijardu puta ustanovili. Kao i to da meni telefon uopće ne treba. Da nije spomenute situacije sa gerijatrijom, rozi hitler bi dobio kompletan odjeb svih "usluga" iz principa.
No ovog puta se radi da su kao zadnje svinje iskopčali telefon bez ikakvog objašnjenja. Telefon je mrtav da mrtviji ne može biti. Ono, kao budala idem provjeravati da možda nije neki kabel otišao, da su svuda spuštene slušalice etc... I onda mi u bundevi sine da su oni samovoljno ukinuli uslugu koja je uredno plaćena zbog tog šrota od "nove tehnike".
Ako danas ne dođu popraviti sranje koje su napravili onda će biti svašta. Nek donesu svoje kablove i ostalo i nek prespoje sve kako god znaju i umiju, bez da se postojeći raspored telefona mijenja. Tehnička strana me uopće ne zanima. Oni su ukinuli uslugu, oni nek ju i vrate.
Citiraj:
PS.
jesi li ti stalno na PMS-u dok pišeš na PCE ili je to radi kroničnog nedostatka neke druge stvari?
|
Oboje ustvari.