Evo ja jučer navečer konačno isprobao AC.
Naravno, prvo je počelo sa "Connection failed" porukom i rušenjem hangara na desktop tj. na loader

I onda nemogućnošću pokretanja AC-a, rušio bi se uz istu poruku odmah nakon prvotnog "loading..."... nakon 9-10 pokušaja, upio sam ga nekako pokrenut i krenuo isprobavat.
U free flight modu radi glatko na High postavkama, bez značajnog zatrzavanja u smislu FPS-a. Ponekad se čini da ima problema sa "frame latency" tj. djeluje kao da ponekad "uletiš u nešto gusto" pa uspori, i onda ubrza na normalno, pa opet uspori i tako stalno. No u principu se lijepo da igrat, i upravljanje joystickom uopće ne djeluje problematično, dapače, puno je preciznije i finije nego mišem i tipkovnicom. Pravi je gušt spuštati Auroru ili 300i na asteroide
Sa Vanduul Swarm modom je druga priča. Čak i na Medium zatrzava i trokira, sa konstantnim fluktuacijama FPS-a. Da se igrat, između Medium i High postavki nema neke značajne razlike u igrivosti, ali nije fluidno. Posebno trokira kad se pojavi novi "Wave"... uglavnom, mislim da je AI "resource hog" tj. zdere procesorsku snagu za doručak (a nije da je imam na pretek

)
Ne sviđa mi se i to što postoji značajan tj. pretjeran auto-aim tj. AI ti pomaže da pogodiš čak i kad bi realno promašio jer nije baš da si najbolje naciljao
Eto, ukratko dojmovi