Ajmo specijalci, t-com loveri (i undercover agenti prodaje iste firme)
Situacija:
Prešao prije malo više od pola godine sa Optime na T-Com radi 4 godine jebačine sa paricom koju mi Optimići nisu uspjeli na radi. Tekomići odmah došli sa 3 auta i 2 kombija, priključili dijagnostiku (osciloskop), našli rupu, zamijenili žicu i sad ja sav sretan što sve radi jeli imam otprilike-ovakvu liniju:
Code:
ADSL Line
Status: Cable connected
Line mode: ADSL2+
Maximum line rate: 11420 kbps (downstream) / 1068 kbps (upstream)
Noise margin: 7.7 dB (downstream) / 7.8 dB (upstream)
Line attenuation: 36.4 dB (downstream) / 23.9 dB (upstream)
Output power: 19.3 dBm (downstream) / 12.6 dBm (upstream)
Znalci će prepoznat ADSL statistiku sa sx763 (hvala alengrosevic)
Uglavnom da ne duljim, trenutno plaćam 302,83 kunića za slijedeće:
Code:
Mjesečna naknada 75,00
MAXadsl 4/512 80,95
MAXadsl Flat Promet (12 mj) 80,29
MAXtv Osnovni paket 66,59
E sad ovi na stranicama tekoma brljaju nešto o tabletu za 200 kunića (nekakav 8 inčni Vivax), plus bi cijena "paketa" koji sada imam išla dolje za (OMG WTF) 3 kune sa 303 na 300kn (bahahahhha), ali bi dobio prikaz broja za koji traže 15 kn mjesečno (+25 kn aktivacije)... i tako mi u selu gdje se skrivam ne gine t-com slijedećih nekoliko stoljeća...
Uglavnom žena zapela za tablet... djeca vrište... susjedi zovu policiju... jel se ova moja računica gore isplati, jel netko već uzeo ovaj tablet od Vivaxa?, jel ima skrivenih troškova (tipa naplatit ćemo ti tablet kroz nekakva sranja)... ili da čekam neku bolju akciju?
P.S. Ova statistika gore je samo da vidim jel ima smisla gurat IMS+MAXtv+minimalno ubrzanje DSLa koji inače ful korektno radi na 4 mbita... seruckaju u gorenavedenom paketu o 10 megabita uključenih u paket... (pa makar da vuče 5-6 ja bi bio sretan)...