View Single Post
Staro 05.06.2014., 11:19   #1922
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor maxyjazz77 Pregled postova
Baš suprotno uopće ju ne koristim (još jedan razlog zakaj radi utora mijenjat ganc novu NEC pržilicu s nekim tamo LG ili Samsung generičkim poluproizvodom )
Budimo realni napraktičnija instalacija winsa je prek optike, tim više što ova nova luda ploča ne povlači putem instalacije windowsa LAN dravjer te je potrebna instalacija prek cd-a.

Znam komotan sam, al tak je kak' je, prestar sam da bi se promijenio

A i bar bu neki kinez zaradil koji juan .

Cheers
Izbacivanje prže pred 2 godine iz kompa je najbolja stvar koju sam napravio - sve ide preko USB stickova (jedan za instalaciju windoza, jedan za Linux i jedan prazni - nek se nađe) - bezbolnije i mnogo brže (Win je instaliran na disk za samo 10 minuta a ne 45-60 kao sa CD-a) a uz Ubuntu na USB sticku ne brine me ak Windoze ne vide mrežu - bootam Linux - skinem driver na disk i voila Da ne spominjem koliko je u konačnici jeftinije (USB 8GB imaš po 50kn)...a i urednije (imao sam nekad po 50-ak cd-ova sa strane)....užas.