View Single Post
Staro 05.06.2014., 09:27   #3878
natal
Registered User
Moj komp

natal's Avatar

Datum registracije: Nov 2012
Znas kaj. Dobar je m7. Al gle pazi pao mi sa metra visine nakon par dana sto sam ga kupio i doslovno se komad aluminija odvalio sa coska. Ak se mene pita to je nedopustivo za mobitel koi sam platio na produzenje ugovora 3100kn. Zvucnici njegovi meni nisu nist posebno kolko je to nahvaljeno. To se moglo puno bolje napravit. Ona tipka mi se izlizala di se pojacava zvuk a racunajte kad sam bio u RH da sam radio svaki dan 12h i nisam se imo vremena zezat sa mobitelom a nakon toga sam oso na brod i radio 4 miseca di ga isto tako nisam vidio a tipka se izlizala. Jadno ak se mene pita. Preosjetljiv mobitel. Jedino sta je na njemu meni mrak je ekran. Onda kad dobro pogledas mobitel vidis na spojevima kak je to traljavo napravljeno...ko da je kinez za dolar napravio. Opet mozda je problem u mome bio i to sto sam ja njega kupio kad ih je bilo samo 30 komada u RH pa su to bili djeciji problemi al bez obzira, ja nikad vise nekom htc nebi preporucio da kupi. Frend mi ima one x i na ekranu na pojedinim dijelovima se pocela zuta boja se jako isticat. Prodo sam svog jedva za 2400kn a bio skoro ko nov sem stvari sto sam naveo. To je bilo u 3 misec i moj je najjeftiniji bio na njuskalu. Sad vidim ima ih i za 2000kn na njuskalu. Da ne pricam da mi zablesi svakih 10/15 dana i moras ga resetirat da bi radio kak spada na onaj hardwer njegov. Iphone 4s kad sam kupio za 1800kn i prodo ga za 1800kn za dvije godine.
Sad sam na 5s i prezadovoljan sam opet. Nemojte mislit da kukam za lovu. Ja sebi uvik kupim najbolje sta ima na trzistu al ja mislim da htc nije najbolje sto ima i da ne vredi ni pola sta traze. Gledo sam m8 i cini mi se da su sredili malo te neke stvari sto nisu valjale na m7 al ja nebi riskiro sa njime.
natal je offline