Citiraj:
Autor kasandro
Nisam se htio ponavljat kad sam koju stranicu unazad to napisao, ali sad kad sam vidio ovaj opis  moram potvrditi. Savršeno opisano.
I kad se puni preko usb-a i preko punjača (od Samsunga) ostaje hladan ko Ellen.
Doslovce, nema razlike u temperaturi kučišta.
|
Citiraj:
Autor akoj
Rekao sam svoje iskustvo s jeftinim powerbankovima, Xiaomi tu ne spada.
Što se Nea tiče, MS zasad nije najavio podršku za nijedan MTK SoC, no to ne znači da neće. Treba pričekati hoće li ovaj model biti zaista i biti predstavljen.
Također, Neo nije ni na MS-ov popisu proizvođača.
|
Onda si to trebao odmah naglasiti, a ne da čovjek misli da se to odnosi i na Xiaomi, pogotovo što se ta priča i pokrenula s Xiaomi power bank-om...
A i nisam te ja napao s ovim odgovorom, samo sam izbacio info da su ovi koji ga imaju rekli da nemaju nikakvih problema s temperaturom(zapravo da se uopće ne mijenja).
Pa MS i ne mora najaviti podršku, dosad je i bilo neko pravilo da uređaj bude na popisu proizvođača, al pomalo se to mijenja.
Znam da je WP puno zatvoreniji od androida, al zašto misliš da se to nije promijenilo, zašto nebi proizvođači sami mogli ubacivati WP na svoje uređaje kao što svi rade s androidom ako se iz MS-a otvore, u svakom slučaju novi čip nije potreban(kao što si napisao gore, odnosno moglo se krivo razumjeti iz tvog teksta gore).
Neo je bio samo primjer, al nevezano za njega, ubrzo ćeš vidjeti dosta WP uređaja na MTK procesorima ...
Citiraj:
Autor Drug Brko
Prvo cijena neće biti ta koju reklamiraju jer će svi trgovci uzimat debele marže... oni koji delaju za zdjelu riže inače.
A drugo, Cyanogen romovi su komedija u zadnje vrijeme.
No, nadajmo se da sam u krivu 
|
Ovaj invite sistem će vrijediti u početku dok ne krenu u masovniju proizvodnju, a onda ćeš ga moći uzeti(znam da ti nećeš jer je prevelik

) za promoviranu cijenu s najbližeg Oneplus store-a bez pozivnice/invite-a.
A debele marže će ovi sa strane uvijek uzimati, al njih ni ne trebamo gledati pošto ćemo imati originalne Oneplus trgovine po europi...