Eeeeeeee čoviče, kepčr the aerodrom, uzmem prvi avion naj losiji sta imam Bf 109 E-1 sa 4 x 7.92mm jer nije dobro pocet kepčr sa najboljim ili dobrim jer je u prvim minutam taravenka neznas ko pije ko placa, i skepčuram ja jedan areodrom i udri grebat ekipu tier 3 sa jadnim 7.92 puškicam i ide me ko budalu bušim na sve strane, buše i oni mene ali avinjon se neda, prakticno molim da me obore ali nece i nece, sjednem B-17 na rep pucam po njemu ko da nema sutra letim ravno imam metu na celu i nista nece Me da kepa da ga jexxx udi po drugom B-17 i tek tamo mi krilo otpade a proslo pola partije mi vodimo i tek sad uzimam masinu tier 3 Bf 109 F4 (20mm x 3) + jos neso sitnio i udri brale.
Uglavnom pun kua asistencija sa onim sitnim 7.7 sa pocetka partije i samo cetri killa sa onih 20mm x 4, dobili partiju ko budale, pobili drugi tim ko zeceve, ja 4 ili 5 na rang listi, prileglo cca 40 000 lavića, jos lupam glavom o zid sta nisam krenija sa necim jace naoruzanim uj

.
I tako svaki put, krenem sa šlapa avionom kao bit cu oprezan (arcade mode) kad ono zajeb, a kad se zaletim ko budala sa opakom mašinom odma na pocetku, pušing teški.
Ok definitivno treba imat srece sa timom ali daj da vise ubodem pravu kombinaciju.
Isto tako (mada ovo sta cu reci ima logike) kad me nije briga ili mi nacija nije nesto napeta (npr rusi) ide me ko pijanu budalu, npr prije neki dan (realistic mod) sa Yak-1b ili 7b (tier 2 nabildan do kraja), tri air killa i 5 zemaljskih, dobija partiju + jedno sletanje nako sta me stuka izbusila i jos mi je pobigla (aj dobija bodove za asistenciju), reko ova partija pušing total, kad ono taravenka, ok ima sam više srice nego pameti, jer sam ih copija na aerodromu jedan je sleta, jedan poleta a treci čuča na pisti, je malo je pederski

ali rat je rat, a bome ni oni mene ne bi cekali da poletim i uvatim brzine/visine.
Zakljucak za mene glasi, naj bolje je vozit ko da te nije briga sta ce bit, + sa zrnom blage prepotencije, ako se pak ideš pravit rambo 99% ces kratko letit 1% da ce ti se posricit.
Savki put ali svaki put kad krenem igrat misleci kako sam opak i kako mi je avion neunistiv popusim u roku od 5 sekundi, a kad pristupim obrnuto tj avion mi je kanta i popušit ću u roku od 2 sekunde

partija ispadne vrhunaravna.
ps- Yak 9T 38mm veselja u arcade modu, bum bum bum (znate bluz bum bum bum)