JAOOOOOO bombu bacit
Daklem odemo cura i ja u t-centar, i krenemo fino polako da hoćemo prekinut pretplatu ali hoćemo vidjet prvo dal imaju neku jeftiniju tarifu, i naravno pogodite tu tarifu nemaju.
Pokažem ženskoj papir di je isprintana ta stranica i kaže da zna za to i da ne mora čitat ali oni to ne mogu aktivirat da to mogu samo partneri.
Pitam ja a di piše da mogu samo partneri, ona veli da ne piše al oni ne mogu, nakon 10 minuta svađanja i deranja (svi su nas gledali jer sam bio skup sa tom ženskom glasan) reko da mi da napismeno to da to imaju samo partneri, ona izbaci oči kao da sam je proboo sa mačeom i veli nemam ja kaj vama napismeno dat niti potpisat.
Nakon još 5 min svađanja odemo mi u garden mall jer je tamo njihov partner i ženske nemaju pojma o tome

I zove jedna nekog kooridnatora kurac palac i frajer nema pojma o tome, i vele mi da mi ne mogu niš napravit i opet svađa

Napokon se smirim (jer me jebu bez vazelina) i ženska zove nekog glavnog kooridinatora i veli da se to može isključivo preko web shopa i da će mi poslat upute kako se to napravi kroz jedan sat.
E sad pošto cura nije imala više vremena morali smo otić...
Ugl rezime:
Poziv SZK (moj): frajer zna za to i može se samo u t-centru to napravit
T-centar cvjetni (cura): može se isključivo na web shopu
T-centar dubrava (oboje): može se samo kod partnera i nigdje drugdje
T partner garden mall: nemaju pojma i oni ne mogu
I nitko ne želi to dat napismeno.
Sad idem opet na telefon na SZK da vidimo kaj će sad novo reć, i čekam da mi pošalju upute za taj web shop.
Ako to ne uspije pišem pismo koje će dobit sve novine i svi portali skupa sa potrošačkim kodom i zaštitom potrošača.
I da tražio sam glavnog i nadređenog itd...
Ugl mamicu im njihovu bezobraznu.