View Single Post
Staro 03.06.2014., 13:43   #33
dadosbcro
Premium
Moj komp

dadosbcro's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Ništa nabavi i sinu komp pa možete zajedno igrati

Zna se ponekada dogoditi da ljudi votaju za kick, ako si recimo u attack timu, tvoj tim napada i izginu, a camperi ne žele nikoga izliječiti, onda ovi iz tvog tima zamrače vrijeme prolazi, a attack team mora nositi zastavu ili postaviti eksploziv, ako vrijeme istekne a ne odneseš zastavu na extraction point, ne postaviš eksploziv ili ne neutraliziraš protivnički tim, attack team gubi rundu...recimo ako si u deffense timu, onda nemaju ništa protiv da kampiraš, čak ti kažu da ne ideš daleko na nekim mapama, jer obično attack tim krene naprijed, pa ako pogineš na nekom nezgodnom mjestu neće nitko riskirati da te izliječi
Ako si novi igrač onda ne votaju već ti kažu sto da napraviš, jer ovi koji su neutralizirani a nisu securani mogu komunicirati sa igračima koji još nisu neutralizirani...votaju jer je potrebna timska igra i bitno je liječiti timske igrače, jer ako vas je ostalo dvoje protiv 5-6 igrača, i ne želite nikoga izliječiti 90% da ćete izgubiti rundu....
Više puta mi se dogodilo da sam u solidnom timu i da izgubimo cijelu partiju jer pojedini ljudi ne žele revivati već kampiraju, isto tako znalo mi se dogoditi da ostanem sam protiv 5-6 igrača, podignem svoja 3-4 igrača koji nisu securani i pobjedimo rundu...ako je ti je timski igrač izginuo na mjestu gdje obično snajperi skenaju, neće ti nitko zamjeriti što ga nisi izliječio...čak niti jači igrači ne riskiraju...
U igri moraš paziti da ne pogodiš svog igrača, i nemoj samo bacati granatu u blizini svojih igrača

Nisam probao browsati preko xfire tako da ti ne mogu reći, browsam iz gre

BTW. na kojim postavkama igraš, kako igra radi u kombinaciji sa AMD 6400K i 8800GT?
Meni osobno je skroz OK grafika, na FullHD rezoluciji i sve na max dobijem 90fps-a...isključen je V-sync, motion blur, ambient occlusion...
dadosbcro je offline   Reply With Quote