View Single Post
Staro 03.06.2014., 04:28   #1060
NeooS
Premium
Moj komp

NeooS's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor Valley7 Pregled postova
Ja fino velim 700 kn, ali ženska me počela uvjeravati da je to ustvari 1300 kn.

Skoro me moždani udar strefio.
Matematika ne laže

Citiraj:
Potpisala sam zahtjev za migraciju sa pretplate na bonove (i dobro ga prije toga pročitala), pobrala novu sim karticu i smršavila za nekih 5 kila.

....

Na onom papiru piše da će mi deaktivirati pretplatu 10.6. Fakat predugo.
Daj pogledaj da slučajno ne piše krajnji rok (datum) da je 10.6. Moglo bi bit ranije. U svakom slučaju znat ćeš kada nestane signal.

Citiraj:
P.S. Ženska je također rekla da se navodno (svaki novi ili postojeći) ugovor može raskinuti bez ikakvih penala bilo kada, čak i nakon 30. 6. (uz otplatu preostale cijene za uređaj, ako je isti uzet). Je li to stvarno istina???
Ako je u pitanju Tele2 ili Tmobile, obzirom da je odluka stupila na snagu od 1.6. svi novi korisnici na računu za 6.mj. dobiju i tih 10kn (sa PDVom), dakle oni ne mogu raskinut ugovor bez penala jer su potpisom pristali na sve od 1.6. Tako bi trebalo biti. Ako je bilo zaključno sa 31.5. potpisivanje ugovora onda postoji ta mogućnost.
Da li je ona u pravu ili ne, zaključi sama, jer pitanje je što je ona mislila kada ti je to rekla.

Ono što je nekad ljudima neshvatljivo je da su pretplata (bez ugovora) i pretplata sa ugovorom (u slučaju kupnje mobitela ili drugih pogodnosti) dva različita pojma. I misle ako im istekne ugovor da je istekla i pretplata, da je više nema.
NeooS je offline   Reply With Quote