View Single Post
Staro 03.06.2014., 00:35   #8548
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Da ali i dalje je problem sto Mi3 ima samo 4 jezgre. Daleko je to od nevjerojatnih 8 u Cubota X6.

Vjerojatno i je stvar u memoriji. G2 nekak nije bas gaming mob iako je to daleko od loseg ali ovaj tvoj je ko stvoren za to, medu ostalim. Nist puno srece s njim i da radi bar dve godine bez problema.
Haha, se ti to salis?
Nije valjda da uspoređujes MTK sa Snapdragonom, pa makar ovaj ima i 8 jezgri (sala)... Mislim da taj cpu nije los, ali sumnjam da je u rangu sa Snapdragonom 8xx
jer danasnje aplikacije i igre na androidu cesto ne koriste vise od 2 jezgre. Mislim da vecu ulogu igraju Mhz i performanse po taktu nego broj jezgri.
Btw, taj MTK soc ima Mali 450 MP4 gpu u sebi, dal se to uopce moze uspoređivati sa adrenom 330? Iskreno, nemam pojma - ako netko zna nek progovori
Nadam se i ja da ce raditi bez problema

Edit: Evo jedna malo starija usporedba MTK (quad i octa core) vs Snapdragon (600 i 800)
Octa core se moze mjeriti kad je u pitanju cpu processing power, ali kad pricamo o gpu testovima nije u istoj klasi ni sa Sd600 a kamoli Sd800...
No kako i sam kazes, dobar gpu za 720p. Tu vrijedi ona stara: "koliko para toliko muzike"

Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 03.06.2014. u 00:50.
Sn4k3 je offline