View Single Post
Staro 03.06.2014., 00:05   #8546
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Ne znam koji mi je danas, sve nekaj polovicno. I 3d je visok. Pravi play station mob. Imam neke rezultate od g2 i fino ga taj Mi dere u benchevima iako su isti chipset ili mozda nisu skroz isti.
Hehe, takav je dan mozda..
Kolega s posla ima G2 16Gb (sa sluzbenim KK), testirali smo ga i istina je da ga Mi3 riba u antutuu i quadrantu ali ne bas previse...
Koliko ja znam G2 podrzava LTE s tim da su frekvencije cpu-a slicne mojima ali ne i iste, sto bi znacilo da on ima MSM8974 ako se ne varam.
Razlike su suptilne no postoje, njegov cpu radi na 2,3Ghz - moj na 2,26Ghz, gpu obojici radi na 550Mhz, ali ram mu je sporiji - 800Mhz naspram 933Mhz.
Moguce da to pravi razliku... Evo ti jedna usporedba između ta 2 soc-a

@swoop92

Weekly MIUI Rom-ovi su bas novi buildovi, ne patchevi.. Iako obicno zna izaci i upgrade patch tako da mozes jednostavno sa sadasnje verzije dignuti na noviju.
Svejedno, to tako funkcionira i kad instaliras novi build (pune velicine). Samo pokrenes upgrade, MIUI te pita dali zelis OTA ili imas upgrade fajl na mobu, odaberes zeljenu opciju i iduci korak ti
ponudi backup svega (MIUI ima integrirani backup - vidi slike gore, ne treba ti Titanium). Nakon toga stisnes upgrade, pricekas 1-2min i restart... Ja inace upgradeam svaku weekly verziju i jos
mi se nije dogodilo da je neka aplikacija izgubila postavke ili nesto slicno...

Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 03.06.2014. u 00:17.
Sn4k3 je offline