Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 02.06.2014., 21:52   #7103
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
ljudovi kak stojite sa policama i stalcima, u mojoj familiji već godinama postoji kovinotiskača radionica, još od đeda, nema kaj moj rist nemože napravit pa sam mu dao za prijedlog da napravimo jednu policu za početak,,,

malo sam pručavao stalak za zvučnik kod frenda, to je cjevčuga baš od željeza al on je iznutra ispunjen nekakvim bombicama sa pijeskom, onda sam gledao policu kod drugog poznanika čovjek ima setup od 250k kuna polica je kakti od punog mesinga tj, stalci sa staklenom pločom...

pa sam gledao po netu malo (puno) skuplje police koji za ploču imaju lijep i dosta debeli komad punog drva...

zanima me ak netko zna, pošto je poanta naše police ili stalka da bude bešuman, dali ima kakav sajt, thread koji bi malo bliže objasnio akustičnost ili rezonanciju pojedinih vrsta metala, npr aluminij je jako akustičan doduše on je i lagan al u tom stilu, trebalo bi i proučiti kak zašerafit komad nečega na nekaj drugo a da to i dalje ostane totalno bešumno, koje su dobre vrste nazovimo ih izolatora, nekakve gume možda, ak neko kuži nekaj više o tome zahvaljujem, nije problem napravit stalak , policu za doma, al napravit nešto što bi se moglo negdje izložiti i eventualno prodavati , to je druga stvar
Pizz je offline   Reply With Quote